Ett av många områden på O-ringen är MTB-orientering och där har jag råkat bli tävl.ledare tillsammans med Anders Nilsson och Fredrik Ganning fr IK Omega. Vi skall hålla till vid Borås Skidstadion på våra tre etapper. Vi har etapp 1 på tisdagen, då kan ni komma och prova en öppen bana, det är ju den sk aktivitetsdagen på O-ringen den dagen. Sedan kör vi på onsdag och avslutar med jaktstart på torsdagen.

Från GSOK har vi också hjälp av Anders Sävengård, Bo Hjalmarsson, Sofie Nilsson och Bo Gotting. Det har varit och är fortfarande en jakt på personal, dom flesta områden på O-ringen verkar jaga personal! Detta har gjort att det har tagit väldigt lång tid med personalbiten, vi trodde det skulle vara klart före Påsk men som sagt, vi håller på än.

Det finns öppna banor alla dagar som man kan anmäla sig på plats till och man kan hyra ett kartställ, om man inget har. MTB-O är ju mycket vägval, vilket vägval skall jag göra och sedan hänga med så att man inte missar en stigförgrening där man skall svänga in. Man får inte springa med cykeln genom skogen och man får bara cykla på stigar och vägar. Det kommer bitvis att bli jobbiga banor för det är partier med rejäl kupering i området. Det var lite från mitt lilla O-ringen-arbete. /Benny