Vi lyckades, vid vårt tredje försök kom vi runt 25-manna med godkänt resultat! Av362 lag blev vi 304, bakom oss hade vi ett godkänt lag och en massa diskade lag.

Kanske var det vår fina uppladdning i Kista på Scandic Victoria Tower med sina 34 våningar som bäddade för detta. Själv så gillade jag äggröra och bacon till frukost. Sedan åt jag också friskt av Jannes soppa ute på tävlingen.

På första sträckan kunde det dock redan varit över då Anders tappade sin pinne, men en gubbe fr Norge hittade den. Mannen fr Norge blev själv diskad på sträckan.

Sedan hade ju Joakim inte hunnit med att lära sig hur kompassen fungerar men det löstes enkelt då han kom ihop med Anita i skogen och fick en snabbgenomgång av kompassens funktioner ute på sträckan. På slutet fick dock Joakim problem med kartan och det var alldeles tyst i skogen samtidigt som skymningen kom allt närmare och klockan började närma sig 18.00. Vad händer då, jo det prasslar där borta i skogen, ngn måste vara där och Joakim rusar dit – där står Pär, vilken tur! Sedan var resten enkelt när dom hjälptes åt och det historiska ögonblicket infann sig när dom korsade mållinjen och blev godkända. /BM