Kartor finns nu även hos Ica Anders och Gällstad färg och manufaktur, alternativt för nerladdning längre ner på denna sida.

Barn och vuxna rör sig allt mindre och tillbringar med tid framför skärmar och telefoner. Nu i Corona-tider har även isoleringen blivit ett allt större problem ju längre tid vi måste ta hänsyn till smittorisken.

Gällstadsbygdens Skid- och Orienteringsklubb erbjuder nu annan typ av ”skärmtid” och vistelse där det inte är några problem att hålla avståndet till kompisen genom cykelorientering.

Tänk på:

  • Träna inte när du är sjuk! Detta gäller alltid.
  • Tvätta händerna ofta!
  • Hosta och ny i armvecket!
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun!

De platser som skall besökas är markerade på kartan, cykla till platsen och se vilken av bilderna som passar bäst. Om du besöker minst hälften av platserna så kan du deltaga i utlottningen av finfina priser, besöker du alla platser så har du dubbel vinstchans!

Alla platser som skall besökas finns på cykelavstånd från Gällstad/Rånnaväg.

Gällstadbyggdens SOK har valt att ha cykelorienteringen kostnadsfri för att ALLA ska ges möjlighet att komma ut. Uppskattar man detta och vill stötta klubben, mottages tacksamt ett frivilligt bidrag via swish 123 526 21 91, märk bidraget med ”cykelorientering ”